Partnerships

Eigen onderneming opzetten binnen fieldmarketing

Ben jij een rasondernemer? Heb jij aantoonbare ruime ervaring in Fieldmarketing in een rol als elitewerver en/of manager? Heb je al een team of kun je snel een team opbouwen en wil jij jouw team doorontwikkelen en een eigen onderneming opzetten binnen de fieldmarketing?

Dan is een Partnership iets voor jou!

Partnership?

Als doorgewinterde werver of manager in de fieldmarketing ben jij meester in het coachen van talenten met bewezen salesmodellen en innovatieve trainingsmethoden. Je weet hen effectief te begeleiden in de wereld van fondsenwerving en/of direct sales, met de focus op zowel kwaliteit als kwantiteit. Op termijn overweeg je deze taak over te dragen aan salesmanagers die door jou zijn opgeleid om zo door te bouwen aan je onderneming.

 

Als ondernemer met een rijke ervaring ben je vastbesloten om alles te geven voor het gezamenlijke doel: het op- en uitbouwen van zeer succesvolle teams. Met jouw aanstekelijke enthousiasme en gedrevenheid stuur je jouw team of vestiging naar indrukwekkende hoogtes.

Hoewel je momenteel waarschijnlijk als ondernemer actief bent binnen fieldmarketing, heb je de ambitie om wellicht je eigen (white label?) bureau te starten. Je beseft dat jouw kracht ligt in het opleiden en begeleiden van wervers, en je hebt de unieke vaardigheid om succesvolle teams te smeden. Je weet dat je alles wil geven voor het maximale resultaat.

Herken je dit? Lees dan verder.

ZSP Vacature2

Samen is niet alleen.

Als Partner van het ZSP Netwerk werken we nauw samen. Jij zorgt voor de voorkant (recruitment, trainingen, begeleiding on the job en het uitbouwen van je vestiging naar meerdere vestigingen), wij doen de achterkant (in samenspraak: facturering of verloning, levering en onderhouden van volledig geaccrediteerde wervingsmodule, live managementtools, live backend en nog veel meer).

Meer weten of kennismaken?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  networking-kopiëren.png
  Actieve ZSP'ers
  E.png
  Gemiddeld uurtarief
  calendar-interface-symbol-tool-kopiëren.png
  uur
  Gemiddelde werkdag
  document-kopiëren.png
  13
  Verplichtingen