Vacature: Sales Professional

Landelijk – Vanaf 1 uur per week

Als Sales Professional ben jij verantwoordelijk van het aanleveren van contracten. Deze functie is voor de échte overtuigers! Jij bepaalt zelf jouw locaties en werktijden. Hoogste gemiddelde uurtarief van de markt. 

Wat doet een Sales Professional?​

Heb je al ervaring met sales bij een ander bureau en wil je graag doorontwikkelen in de sales naar een hoger niveau? Dan is deze functie geschikt voor jou! 

Een functie als Zelfstandige Sales Professional (ZSP) bij het ZSP Netwerk kan je vergelijken met een starters functie in een gespecialiseerd vak;  Je bent gespecialiseerd in sales, maar er valt ook nog genoeg te leren. Veel sales professionals bij ons studeren nog of zijn nét klaar. De gemiddelde leeftijd van een sales professional is 25 jaar. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van contracten, dit doe je op straat, op evenementen of langs de deuren. Je bepaalt zelf voor welke opdrachtgever, dit mogen ook verschillende opdrachtgevers zijn. Je bepaalt zelf hoeveel uren per week jij wilt werken en waar je werkt. Wij hanteren geen minimum of maximum aantal uren per week. 

Schermafbeelding-2022-02-03-om-15.32.08.png

Kortom:

Heb je ervaring in fondsenwerving, loten-, contracten- of abonneewerving? Wil je gemiddeld bijna €70 per uur verdienen en wil jij de vrijheid om te werken waar, wanneer en hoelang jij dat zelf wilt? 

 

Wil je meer weten over deze functie? 

Wij organiseren wekelijks meerdere  een introductiegesprekken in heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt. Hier kan je al jouw vragen stellen!  Plan je hieronder direct in en we vertellen je graag waarom het zo geweldig voor jou is om als ZSP’er aan de slag te gaan!

networking-kopiëren.png
Actieve ZSP'ers
E.png
Gemiddeld uurtarief
calendar-interface-symbol-tool-kopiëren.png
uur
Gemiddelde werkdag
document-kopiëren.png
13
Verplichtingen

Meer inkomsten

Wist je dat een ZSP’er met ons gemiddeld 34% meer verdient dan bij hun vorige baan? Dat heeft een reden; Het ZSP Netwerk is een netwerk voor ondernemers. Omdat wij een directe verbinding met de opdrachtgevers realiseren, blijven er meer verdiensten over voor jou als ondernemer over. Heb jij zelf een groot netwerk en geef je liever de leiding? Bij ons is het ook mogelijk om je eigen sales team op te zetten. Uiteraard verdien jij ook over hun omzet, dat vinden wij wel zo logisch. Zo bieden wij alle middelen voor het starten van jouw eigen sales business.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken?

Lijkt het jou ook leuk om als Zelfstandige Sales Professional aan de slag te gaan? We vertellen je er graag meer over.

Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Meet the team

Ontmoet onze Professionals