Vacature: City Coach

Vacatures in: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Venlo en Zwolle.

Als Citycoach ben jij hét lokale aanspreekpunt in een stad. Jij bent samen met jouw mede ZSP’ers in deze stad verantwoordelijk voor het organiseren van netwerkactiviteiten en jij helpt jouw ZSP’ers met het behalen van hun dromen en doelen. In onze ogen de leukste salesfunctie die bestaat, want je hebt alle vrijheid en ruimte om mensen te helpen! 

Wat doet een City Coach?

Wegens de zeer grote groei van het ZSP Netwerk breiden we het managementteam uit en zoeken we voor meerdere City’s in Nederland een Citycoach. Als Citycoach ben jij – samen met de Regiomanager – verantwoordelijk voor het realiseren van een geweldige werksfeer voor jou Sales Professionals in jouw stad.  Maakt het jou trots om ervoor te zorgen dat anderen, door jouw hulp, hun doelen en dromen behalen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Als Citycoach zorg jij ervoor dat alles optimaal geregeld is, zodat jouw ZSP’ers maar met één ding bezig hoeven te zijn: Omzet maken op een zo leuk en kwalitatieve mogelijke manier. 

Je organiseert salesmeetingen, trainingen, netwerkborrels, coachingsgesprekken en leuke netwerkactiviteiten. Als Citycoach krijg je veel vrijheid om jouw ideeën in de praktijk te brengen en om door te groeien in jouw regio. We willen dit jaar groeien naar 300 actieve Sales Professionals en willen dit samen met jou doen. Wil jij onderdeel zijn van een succesvol team en dit vormen naar nog meer succes en resultaat? Wil je werken bij een niet alledaagse en zeer snel groeiende startup, ben je flexibel, resultaatgericht en altijd opzoek naar de beste oplossing? Dan zoeken wij jou!

Schermafbeelding-2022-02-03-om-15.32.08.png
austin-distel-7uoMmzPd2JA-unsplash-scaled.jpg

Wat zijn de minimale eisen?

 • Een eigen mening, visie en droom; 
 • Minimaal 1 jaar ervaring in Direct Sales (zodat je weet waarom jouw werk zo belangrijk is!); 
 • Zelfstandig en oplossingsgericht kunnen en willen werken; 
 • Communicatief vaardig op een professionele manier; 
 • Een rijbewijs is daarnaast erg handig.

Wat bieden wij? 

 • In overleg 24 – 40 werkuren per week; 
 • Zeer flexibele werkomstandigheden – waarbij jouw inzicht en mening zeer belangrijk is; 
 • Mogelijkheid tot snel doorgroeien naar Regiomanager; 
 • Een uitgebreid management-opleidingstraject; 
 • Uitgebreide mogelijkheid tot het werken aan jouw eigen onderneming, naast het werken als Citycoach;
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen.

Wil je meer weten over deze functie? 

Vul direct onderstaand contactformulier in en we plannen direct een afspraak in om je alles te vertellen over het ZSP Netwerk, over de functie en hoe jij hier in zou kunnen passen

networking-kopiëren.png
Actieve ZSP'ers
E.png
Gemiddeld uurtarief
calendar-interface-symbol-tool-kopiëren.png
uur
Gemiddelde werkdag
document-kopiëren.png
13
Verplichtingen

Meer inkomsten

Wist je dat een ZSP’er met ons gemiddeld 34% meer verdient dan bij hun vorige baan? Dat heeft een reden; Het ZSP Netwerk is een netwerk voor ondernemers. Omdat wij een directe verbinding met de opdrachtgevers realiseren, blijven er meer verdiensten over voor jou als ondernemer over. Heb jij zelf een groot netwerk en geef je liever de leiding? Bij ons is het ook mogelijk om je eigen sales team op te zetten. Uiteraard verdien jij ook over hun omzet, dat vinden wij wel zo logisch. Zo bieden wij alle middelen voor het starten van jouw eigen sales business.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op de functie!

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? We zien graag jouw reactie tegemoet. Na het invullen van het formulier nemen wij z.s.m contact met je op. 

Meet the team

Ontmoet onze Professionals