Vacature: Regiomanager

Noord-, Oost- en Zuid-Nederland – Vanaf 32 uur per week 

Als Regiomanager zorg jij er samen met jouw Citycoaches voor een omgeving waarin ZSP’ers maximaal kunnen presteren.

Wat doet een Regiomanager?

Op dit moment staan er nog voor drie regio’s een functie open: In het noorden (omgeving Groningen) in het oosten (omgeving Nijmegen) en in het zuiden (omgeving Eindhoven) van Nederland.

Als Regiomanager maak jij een plan hoe jij jouw regio snel kan laten groeien. Hoe zorg je voor een goede begeleiding van Zelfstandige Sales Professionals? Hoe laat je hen maximaal presteren? Hoe zorg je ervoor dat de dromen van de ZSP’ers worden waargemaakt? Welke netwerkactiviteiten wil jij in jouw regio (laten) organiseren? Hoe zorg je ervoor dat je een heerlijk werksfeer creëert op regio- en lokaal niveau (samen met jouw Citycoaches)? Welke persoonlijke doelstellingen heb je zelf en hoe kun je ZSP gebruiken om deze doelen te behalen? Hiervoor maken we samen een plan. Dit plan maken we samen en gaan we samen uitvoeren.

Als jonge startup merken wij dat een groei in een regio ontzettend kan exploderen. Lijkt het jou leuk om in een zeer snelgroeiende organisatie te werken waar je extreem veel vrijheid hebt (en krijgt) om jouw eigen plannen te realiseren? 

ZSP-Home-Laptop-3-1.jpg
austin-distel-7uoMmzPd2JA-unsplash-scaled.jpg

Als Regiomanager heb je een ontzettend dankbare functie, omdat vele ZSP’ers door jouw begeleiding een hele mooie tijd meemaken en een zeer goede omzet realiseren en daar zijn ze jouw dankbaar voor! Jij als Regiomanager gaat je ontwikkelen in het sales- en people management en hier gaan we jou bij helpen dmv een zeer uitgebreid mananagement opleidingstraject. Je krijgt alle vrijheid in jouw functie in zowel takenpakket (welke we i.o. gaan samenstellen) en in tijd. Zo heb je onbeperkt vakantiedagen.

Logischerwijs ga je als Regiomanager een uitstekende managementfee ontvangen. Hierover en over de inhoud van de functie willen we jou graag meer vertellen. 

Wil je meer weten over deze functie? 

Plan dan zo snel mogelijk een afspraak in zodat we kunnen kennismaken en een samenwerking gaan verkennen!

networking-kopiëren.png
Actieve ZSP'ers
E.png
Gemiddeld uurtarief
calendar-interface-symbol-tool-kopiëren.png
uur
Gemiddelde werkdag
document-kopiëren.png
13
Verplichtingen

Meer inkomsten

Wist je dat een ZSP’er met ons gemiddeld 34% meer verdient dan bij hun vorige baan? Dat heeft een reden; Het ZSP Netwerk is een netwerk voor ondernemers. Omdat wij een directe verbinding met de opdrachtgevers realiseren, blijven er meer verdiensten over voor jou als ondernemer over. Heb jij zelf een groot netwerk en geef je liever de leiding? Bij ons is het ook mogelijk om je eigen sales team op te zetten. Uiteraard verdien jij ook over hun omzet, dat vinden wij wel zo logisch. Zo bieden wij alle middelen voor het starten van jouw eigen sales business.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op de functie!

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? We zien graag jouw reactie tegemoet. Na het invullen van het formulier nemen wij z.s.m contact met je op. 

Meet the team

Ontmoet onze Professionals