Vacature: Sales Professional Friesland

Regio Friesland – Vanaf 1 uur per week

Als Sales Professional ben jij verantwoordelijk van het aanleveren van contracten. Deze functie is voor de échte overtuigers! Jij bepaalt zelf jouw locaties en werktijden. Hoogste gemiddelde uurtarief van de markt. 

Wat doet een Sales Professional?​

Heb je al ervaring met sales bij een ander bureau en/of wil je graag (door)ontwikkelen in de sales naar een hoger niveau? Dan is deze functie geschikt voor jou! 

Sales Professionals hebben minstens 5 jaar ervaring in Face to Face Verkoop en/of ruime ervaring met het aansturen en begeleiden van collega’s. Opvallend is dat in deze groep ook veel ZSP’ers actief zijn die uit een compleet andere branche komen. Zij hebben jarenlange ervaring met “direct contact met klanten”. Denk aan buitendienst verkopers, accountmanagers, het onderwijs, de zorg, customer service, retail, en de horeca. Deze groep is vaak niet geschikt voor een 9 tot 5 kantoorbaan maar komen het best tot hun recht wanneer ze direct contact hebben met klanten. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van contracten, dit doe je op straat, op evenementen of langs de deuren. Je bepaalt zelf voor welke opdrachtgever, dit mogen ook verschillende opdrachtgevers zijn. Je bepaalt zelf hoeveel uren per week jij wilt werken en waar je werkt. Wij hanteren geen minimum of maximum aantal uren per week.

Schermafbeelding-2022-02-03-om-15.32.08.png

Kortom:

Heb je ervaring in sales? Wil je gemiddeld bijna €70 per uur verdienen en wil jij de vrijheid om te werken waar, wanneer en hoelang jij dat zelf wilt? 

 

Wil je meer weten over deze functie? 

Wij organiseren wekelijks meerdere  een introductiegesprekken in heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt. Hier kan je al jouw vragen stellen!  Plan je hieronder direct in en we vertellen je graag waarom het zo geweldig voor jou is om als ZSP’er aan de slag te gaan!

networking-kopiëren.png
Actieve ZSP'ers
E.png
Gemiddeld uurtarief
calendar-interface-symbol-tool-kopiëren.png
uur
Gemiddelde werkdag
document-kopiëren.png
13
Verplichtingen

Meer inkomsten

Wist je dat een ZSP’er met ons gemiddeld 52% meer verdient dan bij hun vorige werkgever? Dat heeft een reden; Het ZSP Netwerk is een netwerk voor ondernemers. Omdat wij een directe verbinding met de opdrachtgevers realiseren, blijven er meer verdiensten over voor jou als ondernemer over. Heb jij zelf een groot netwerk en geef je liever de leiding? Bij ons is het ook mogelijk om je eigen sales team op te zetten. Uiteraard verdien jij ook over hun prestaties, dat vinden wij wel zo logisch. 

Een Sales Professional verdient via het ZSP Netwerk gemiddeld €5.000 per maand (obv 32 uur). Er is echter geen minimum of maximum aantal werkuren per week. Jij hebt de volledige vrijheid.

Meer vrijheid

Weekend vanaf maandag? Als Zelfstandige Sales Professional is alles mogelijk. Veel ZSP’ers in ons netwerk hebben ook nog een eigen onderneming of studie. Omdat het runnen van een onderneming veel tijd kost heb je bij ons alle vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak jij werkt. Daarnaast hebben verkopers die samen met ons werken alle vrijheid om zelf te kiezen voor wie zij hun opdrachten uitvoeren. Met onze vrije opdrachtgevers keuze kan je elke dag opnieuw zelf bepalen voor wie jij werkt. Vrijheid staat bij ons centraal. Want wie heeft bedacht dat een werkweek 40 uur duurt? Of dat je maar 1 keer per jaar op vakantie mag?

Meer kansen

Bij het ZSP Netwerk maak je kennis met professionals die allemaal dezelfde passie voor verkopen en ondernemen hebben als jij. Door jou in contact te brengen met verkopers uit dezelfde regio is het altijd mogelijk om samen te werken. Wij zijn het netwerk waar samen werken altijd kan, maar nooit hoeft! Onze Citycoaches organiseren lokaal veel netwerkevents, dus sluit hier zeker bij aan om zo jezelf te ontwikkelen als Professional, maar ook als mens.

Maak kennis met onze netwerkborrels of ga er eens wat vaker tussenuit. Bij ons bepaal je zelf de balans tussen werken en leven. Een leuke baan is namelijk alleen wat waard als je er wat mee kunt doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken?

Lijkt het jou ook leuk om als Zelfstandige Sales Professional aan de slag te gaan? We vertellen je er graag meer over.

Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat gebeurt er na mijn inzending?

Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld krijg je van ons een mailtje om een afspraak bij jou in de buurt in te plannen. Check hiervoor ook even jouw spamfolder. Na dit gesprek zorgen wij ervoor dat je zo snel en makkelijk mogelijk aan de slag kunt. In onderstaande video legt Quinten uit hoe dit precies werkt! 

Meet the team

Ontmoet onze Professionals