Vacature: Sales Support

24-40 uur per week 

Onze Sales Support zorgt ervoor dat aan de achterkant alles zo goed is geregeld dat onze coaches, managers en ZSP’ers maximaal kunnen presteren. Een cruciale functie binnen ons platform!

Sales Support

Het ZSP Netwerk is één van de snelst groeiende sales platformen van Nederland. Om onze groei goed te kunnen faciliteren en verder te versnellen zijn wij per 1 juni 2022 op zoek naar versterking op onze support-afdeling.

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat ‘aan de achterkant’ alles optimaal geregeld is voor onze aangesloten ZZP’ers, zodat zij op de juiste manier verschillende salesopdrachten kunnen uitvoeren? Ben jij zeer sterk in excel – of wil je dit graag leren (want dan gaan wij je het leren)? Krijg jij er voldoening van om dingen zo te regelen, dat we problemen voorkomen en dat al jouw collega’s hun werk hierdoor nog beter kunnen doen?

Wil jij onderdeel zijn van een succesvol team en lijkt het jou leuk om bij een niet alledaagse en zeer snelgroeiende startup, ben je flexibel, resultaatgericht en altijd op zoek naar de beste oplossing? Dan zoeken wij jou!

Support afdeling

Op onze support afdeling zorgen wij ervoor dat alle aangesloten zzp’er vlekkeloos hun werk kunnen doen. We maken planningen, rapportages en zetten facturatie klaar, zorgen voor een actuele portal, helpen we zzp’ers bij een breed scala aan vragen en zorgen wij ervoor dat onze Coaches en Managers de juiste data hebben om hun werk optimaal te kunnen doen. We werken remote, vanuit huis, maar ook op een van onze kantoren of flexplekken door heel Nederland. Waar jij wil werken, bepaal jij zelf.

Wij vinden het zelf erg leuk dat geen week hetzelfde is.

ZSP-Home-Laptop-3-1.jpg
austin-distel-7uoMmzPd2JA-unsplash-scaled.jpg

Wat verwachten we van jou?

 • Goed om kunnen gaan met vrijheid in je werkzaamheden;
 • Zelfstandig en oplossingsgericht kunnen en willen werken;
 • Ervaring in een support, administratieve of facilitaire rol;
 • Uitstekende schriftelijke/digitale communicatievaardigheden;
 • HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

 • Werken vanuit huis – of op één van onze kantoren door Nederland (dit bepaal jij). Jouw woon- of werkplek is dus voor ons niet relevant;
 • Complete werkplek voor thuis met een o.a. een laptop;
 • In overleg 24 – 40 werkuren per week – waar jij de vrijheid hebt om de uren in te delen wanneer jou het goed uitkomt;
 • Zeer flexibele werkomstandigheden en mogelijkheden – waarbij wij jouw inzicht en mening erg belangrijk vinden;
 • Flexibele vakantiedagen en mogelijkheden;
 • Uitstekend salaris (€ 2000 – 3000 per maand afhankelijk van jouw ervaring);
 • Indien gewenst een (sales)managementcoachingstraject – dit is niet vereist in deze functie, maar wel handig om feeling te krijgen met ons werkveld;
 • Een arbeidsovereenkomst, maar ook inhuur als zzp’er is mogelijk.

Wil je meer weten over deze functie? Vul direct onderstaand contactformulier in en we plannen z.s.m. een afspraak in om je alles te vertellen over het ZSP Netwerk, over de functie om te onderzoeken of we bij elkaar passen.

networking-kopiëren.png
Actieve ZSP'ers
E.png
Gemiddeld uurtarief
calendar-interface-symbol-tool-kopiëren.png
uur
Gemiddelde werkdag
document-kopiëren.png
13
Verplichtingen

Meer inkomsten

Wist je dat een ZSP’er met ons gemiddeld 34% meer verdient dan bij hun vorige baan? Dat heeft een reden; Het ZSP Netwerk is een netwerk voor ondernemers. Omdat wij een directe verbinding met de opdrachtgevers realiseren, blijven er meer verdiensten over voor jou als ondernemer over. Heb jij zelf een groot netwerk en geef je liever de leiding? Bij ons is het ook mogelijk om je eigen sales team op te zetten. Uiteraard verdien jij ook over hun omzet, dat vinden wij wel zo logisch. Zo bieden wij alle middelen voor het starten van jouw eigen sales business.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Reageren op de functie!

  Lijkt het jou superleuk om onderdeel te zijn van ons Support team? Vul dan het contactformulier hiernaast in of neem contact op met Hein via hluinstra@zspnetwerk.com of 06-28615645 en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

  Wat zijn de ervaringen?

  Ontmoet onze professionals